Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

31. 12. 2017. 09:52 >> 09:21
13

BOGAT PROGRAM

Dočekajte Novu uz RTCG

U duhu starih dobrih vrijednosti, u slavu muzike i pjesme, Javni servis pripremio je bogat Novogodišnji program pod nazivom "Za dobra nova vremena".

 

Na Prvom programu od 16 sati i 25 minuta biće emitovan i Novogodišnji program na albanskom jeziku, kao i Dječji novogodišnji program (17 sati i 55 minuta)-

Ne propustite i specijalni Novogodišnji dnevnik The Books of knjige od 18.45h.

A neki poznati crnogorski glumci će vam približiti jedan sasvim običan 31. decembar u ulazu svoje zgrade.

Najbolji crnogorski izvođači, i njihove kolege iz regiona, pripremili su više od četiri sata najljepših pjesama. Formula za uživanje u novogodišnjoj noći je jednostavna - Prvi program Televizije Crne Gore od 20 sati i 45 minuta.

Pripremili smo vam i novogodišnji koncert CNP-a "Glumci pjevaju - Na dobrom glasu", koji će biti emitovan 1. januara u 17 sati i 15 minuta na Prvom programu.

 

Za ljubitelje sedme umjetnosti, na našim kanalima, od 31. decembra do 2. januara, biće emitovan bogat filmski program.

Tako ćete film "Operacija Arktik" moći da pogledati večeras od 19 sati i 25 minuta na Drugom programu, kao i na Prvom kanalu dan kasnije, dakle 1. januara u 15 sati i 45 minuta.

"Milioner s ulice" biće emitovan večeras od 21 sat i 50 minuta na Drugom kanalu, dok će sat i po nakon ponoći (1. januar - 01:30h) biti repriza na Prvom programu.

Film "Konan" moći ćete da pogledate 1. januara od 00:40h na Drugom programu.

 

Premijera filma "Banket" biće 1. januara u dva sata i 20 minuta na Drugom programu, dok će isti naslov na Prvom programu biti emitovan 2. januara u ponoć.

Sjutra veče (1. januar) u 22 sata na Drugom programu biće emitovan film "Hiljadarka", dok će film "Neočekivani pobjednici" biti prikazan na Prvom programu 2. januara od osam sati i 20 minuta.

Isti naslov biće repriziran istog dana na Drugom kanalu, s početkom u 14 sati.

Junaci koje volite, događaji koje prepoznajete i dogodovštine kojima se smijete.

Domaća serija "Gorčilo, jesi li to došao da me vidiš" na programu je radnim danima od 1. do 5. januara na Prvom kanalu, odmah nakon Dnevnik 2.

Mnogo je razloga da u novogodišnjoj noći i tokom praznika ostanete uz programe Javnog servisa.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније