Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

28. 12. 2017. 10:55 >> 10:22
1

DONACIJA

Neonatologiji oprema od 10.000 eura

Kompanija Nutricija donirala je Centru za neonatologiju opremu vrijednu 10.000 eura, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore Zorica Kovačević i medicinska direktorica doc. dr Snežana Raspopović u prisustvu direktora i glavne sestre Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Vojislava Miketića i Marijane Bogavac, primile su predstavnike kompanije Nutricia povodom donacije Centru za neonatologiju Klinike za ginekologiju i akušerstvo. 

Kompanija Nutricia donirala je uređaje značajne za rad Centra za neonatologiju i akušerstvo i našu najmlađu populaciju. Ovom donacijom obezbijeđeni su bilirubinometar Drager JM-105, Drager CPAP za bebe, krevetac za fototerapiju BILIBED i Oxypod II (hood).

"Kao društveno odgovorna kompanija, trudimo se da izlazimo u susret potrebama naših partnera, koji svakodnevno rade sa tek rođenim bebama i bore se za nihovo zdravlje. Zadovoljstvo nam je i satisfakcija da pomognemo na tom putu i da naši najmlađi imaju svu potrebnu njegu od prvog dana", rekli su iz donatorske kompanije.

Nutricia, sa svojim brendovima je dio multinacionalne kompanije Danone, i kao pionir u globalnom istraživanju i razvoju proizvoda za ishranu beba, preko 100 godina se predano bavi ispitivanjem majčinog mlijeka i stvaranjem takvih sastava adaptiranih mliječnih formula, da doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema i normalnom razvoju mozga kod djece. Stotine naučnika, pedijatara i nutricionista rade zajedničkim snagama kako bi napravili najbolje mliječne formule koje su danas dostupne.

Doc. dr Snežana Raspopović uručila je donatorima zahvalnice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније