Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: M.L.B.

27. 12. 2017. 14:39   >>  14:07

OPŠTINA HN

Paketićima obradovali 239 djece

Od Opštine Herceg Novi paketiće su dobili mališani iz porodica lošijeg materijalnog stanja i djecu sa smetnjama u razvoju. Na ovaj način lokalna uprava je obradovala ukupno 239 djece, saopšteno je iz Opštine HN.

Djed Mraz je danas u Dvorani Park podijelio paketiće za djecu iz novskih porodica lošijeg materijalnog stanja. Paketići su poklon Opštine Herceg Novi. 

Djed  Mraz je  mališanima i roditeljima u stihu  poželio sve najljepše u predstojećoj 2018. godini, nakon čega im je uručio slatke darove.

Za djecu iz porodica lošijeg materijalnog opredijeljen je 191 paketić, a ostali za učenike specijalog odjeljenja Osnovne škole "Ilija Kišić" u Zelenici i štićenike Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Ranije danas su paketići podijeljeni u Zelenici, a sjutra će ih dobiti i štićenici Dnevnog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније