Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 12. 2017. 12:27   >>  11:58

UPRAVA CARINA

Donacije za 18 organizacija i ustanova

Predstavnici Uprave carina posjetili su u decembru 18 ustanova i organizacija na sjeveru, jugu i u centralnom dijelu Crne Gore i uručili im donacije.

Kako je saopšteno iz Uprave carina, donacije su upućene JU "Komanski most", Dnevnim centrima za djecu sa smetnjama u razvoju u Pljevljima, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Ulcinju, Bijelom Polju i Beranama, NVU "Staze", NVO "Dom nade", Udruženju roditelja djece sa smetnjama u razvoju Podgorica i samostanu časnih sestara u Petrovcu.

"Uručeno je ukupno 11.000 komada odjevnih predmeta i obuće, 1.618 komada sredstava za higijenu, 510 komada peškira i posteljine, 400 komada kuhinjske i druge opreme, 200 komada torbi, 300 komada razne galanterije, 100 komada igračaka i 10 koleta slatkiša", navodi se u saopštenju.

Dodaju, Opštoj bolnici u Nikšiću, Specijalnoj bolnici "Dr Jovan Buljić" Brezovik, Bolnici "Danilo I" Cetinje, Opštoj bolnici u Baru, Specijalnoj bolnici u Risnu i Kliničkom centru u Podgorici donirano je 2.388 paketa vode.

"Uprava carina će i u buduće, u slučajevima u kojima su ispunjeni zakonom propisani uslovi, trajno oduzetu robu donirati ustanovama i organizacijama koje se bave humanitarnim radom i kojima je potrebna za obavljanje djelatnosti", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније