Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

26. 12. 2017. 10:10 >> 09:38

U SUSRET PRAZNICIMA

MA nagrađuje lojalne putnike

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Montenegro Erlajns (MA) nagrađuje svoje lojalne putnike. Sve članove Vižn tima koji budu putovali avionima nacionalne aviokompanije 30. i 31. decembra kompanija će obradovati sa 10.000 nagradnih milja.

"Milje će biti upisane na njihov račun nakon ostvarenog putovanja. Vision team je individualni program za česte putnike u kojem se, adekvatno nivou korišćenja usluga, obezbjeđuju privilegije", saopšteno je iz MA.

U Vižn tim može se učlaniti popunjavanjem formulara koji se nalazi na sajtu www.montenegroairlines.com.

"Na Vama je da birate destinacije, a MA Vašu vjernost nagrađuje besplatnim kartama", navodi se u saopštenju.

Iz MA dodaju da su ponosni na sigurnost, bezbjednost i tačnost svoje kompanje i dodaju da će i ubuduće raditi na poboljšanju svoje usluge sa posebnim akcentom na brigu o putnicima.

"U narednoj godini možete očekivati niz promotivnih kampanja sa ponudom veoma atraktivnih tarifa za putovanja ka svim destinacijama na kojima Montenegro Erlajns saobraća", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније