Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

23. 12. 2017. 11:42 >> 11:14

CRNOGORSKA O BUDVI

Imovina da se uvećava, a ne krčmi

Jaku i bogatu Budvu možemo imati samo ako opština bude najbogatiji subjekt u gradu, a ne neki pojedinci ili privatne firme, poručio je Miodrag Čučka, predsjednik OO Crnogorske Budva.

"Nama u Crnogorskoj je drago što je problem vrtića napokon krenuo da se rješava. Izuzetnu zahvalnost dugujemo Radio Televiziji Budva koja je taj problem u svojoj istoimenoj emisiji iznijela u javnost", kazao je Čučka.

On kaže da će predsjednik opštine Budva imati punu podršku Crnogorske u namjeri da ozbiljno uđe u rješavanje tog problema.

"Drago nam je što smo čuli da je parcela na kojoj se nalazi centralni vrtić u vlasništvu opštine i smatramo da tako i treba da ostane. Jedino se ne slažemo sa idejom gospodina Krapovića da je treba prodati Vladi iako znamo da su sve obrazovne institucije u nadležnosti Ministarstva prosvjete", navodi Čučka.

Prijedlog crnogorske je bio da opština, zemljište ustupi Vladi na korišćenje samo u svrhu gradnje i povećanja kapaciteta vrtića.

"To se i poklapa sa našim generalnim stavom da nema prodaje opštinske imovine dok se ona ne popiše i dok se ne napravi strategija upravljanja opštinskom imovinom. Opštinska imovina treba da se uvećava, a ne krčmi kao što je bio slučaj u prethodnom periodu. Na kraju, zalažemo se da centralni vrtić ostane na istoj lokaciji, preuređen, sa novim sadržajima i većim kapacitetom", zaključio je Čučka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније