Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 12. 2017. 11:07 >> 12:35

SDP TIVAT

Ono što imamo podijeliti sa onima koji nemaju

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Tivta apeluje da se u vrijeme Novogodišnjih praznika sjetimo da, kako su kazali, to što imamo moramo podijeliti sa onima koji nemaju.

Iz SDP-a, podsjećaju da se 20 decembar u cijelom svijetu obilježava kao Međunarodni dan ljudske solidarnosti.

"U vrijeme novogodišnjih koktela kad pokazujemo koliko imamo, Socijaldemokratska partija apeluje da se sjetimo da to što imamo moramo podijeliti sa onima koji imaju manje ili nemaju uopšte", kazali su iz SDP-a.

To, kažu, nije samo emocija koju osjetimo zbog toga što možemo dati, to je, dodaju, naša civilizacijska i ljudska potreba.

"Iskoristimo današnji dan da razmislimo o zajedništvu, da mislimo na one kojima je pomoć potrebna i usmjerimo novac koji smo namijenili za koktel za nečiju bogatiju trpezu sljedećih dana", navodi se u saopštenju.

Iz SDP-a poručuju da u eri globalizacije i nejednakosti samo koncept solidarnosti i velikodušnost mogu učiniti ovaj svijet "zdravim" za život.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније