Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

19. 12. 2017. 09:06 >> 08:41
1

SAVREMENA TEHNOLOGIJA

KCCG dobio novu angiosalu

Klinički centar Crne Gore dobio je novi aparat za angiografiju, čime je taj blok opremljen najsavremenijim aparatima, saopšteno je iz te ustanove.

"Promijenili smo salu koju smo imali od 1996. i nadamo se da ćemo mnogo uspješnije nastaviti rad", kazao je direktor Klinike za bolesti srca dr Nebojša Bulatović u Jutarnjem programu TVCG.

On je kazao da su srčana oboljenja najčešći uzročnici smrti. "Ovo je mjesto gdje se spašavaju ljudi", kazao je dr Bulatović i dodao je sala gotovo 24 sata u funkciji.

Bulatović je saopštio i da će se na ovaj način smanjiti liste čekanja za kateterizaciju.  

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније