Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

18. 12. 2017. 18:28 >> 17:57
2

ČESTITKA KRIVOKAPIĆA

"Podgorica mora da predvodi CG"

Današnja Podgorica kao mjesto gdje je skupljeno i znanje i struka mora imati snage da u novom vremenu vodi i predvodi Crnu Goru na putu dostizanja vrijednosti civilizovanog svijeta u čijem središtu je građanin, njegova prava i prosperitet, poručio je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić.

 

On je, čestitajući Dan Glavnog grada, kazao da je Podgorica kao centar države mora biti primjer vladavine prava i simbol snage zakona, reda i pravde.

"Njen razvoj mora biti na dobro svih njenih građana i budućih generacija o kojima moramo posebno voditi računa. Samo tako Glavni grad može biti lokomotiva razvoja cijele države i primjer svima drugima kako treba odgovorno upravljati javnim dobrima", rekao je Krivokapić.

Podsjeća da je poslijeratna Podgorica izgrađivana na vrijednostima antifašizma, reda i rada koji je omogućio da se ona digne iz pepela i ruševina i postane centar Crne Gore.

"Današnja Podgorica kao mjesto gdje je skupljeno i znanje i struka mora imati snage da u novom vremenu vodi i predvodi Crnu Goru na putu dostizanja vrijednosti civilizovanog svijeta u čijem središtu je građanin, njegova prava i prosperitet", navodi se u čestitki Krivokapića.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније