Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

17. 12. 2017. 14:59 >> 14:56
8

KADIJA O PODACIMA

Propust, a ne manipulacija

“Prilikom saopštavanja podataka o gledanosti televizija sa nacionalnom frekvencijom menadžment naše kuće napravio je propust u interpretaciji, te saopštio podatke koji nijesu u potpunosti tačni”, kazala je generalna direktorica Javnog servisa Andrijana Kadija.

 

U saopštenju Kadija navodi:

“Nemam problem da preuzmem odgovornost i javno se izvinim crnogorskoj javnosti, TV Pink, kao i ostalim medijima, ali odbijam navode da je riječ o falsifikovanju, zloupotrebi i svjesnoj manipulaciji. Da bi pokazali da nijesmo imali lošu namjeru objavićemo ispravljene podatke o gledanosti IPSOS-a i Telekoma.

Što se tiče podataka o strukturi priloga i učešću političkih aktera u Dnevnicima u 19:30 od 10. oktobra do 29. novembra odgovorno tvrdim da ni jednom nije rečeno da su to podaci bilo koje kompanije ili agencije i nudim na uvid snimke sa sjednice Savjeta.

Podaci su naše službe koji se redovno rade i objavljuju i čiju provjeru mogu da izvrše kako predstavnici vlasti tako i opozicije. U koliko je metodologija obrade podataka sporna pozivam vas da je zajedno unaprijedimo kako ne bi bila predmet sumnje i osporavanja”. 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније