Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

17. 12. 2017. 10:30 >> 09:59

CDPR SAOPŠTIO

Besplatni časovi odvikavanja od puštenja

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) saopštilo je da organizuje besplatno Savjetovalište za odvikavanje od pušenja za sve zainteresovane.

"Vrijeme u kojem će se održavati časovi u našem Savjetovalištu poklapa se sa nastupajućim Blagim danima, tj. božićnim i novogodišnjim praznicima, pa je to još jedan razlog da časovi budu besplatni, a istovremeno se prijavi što više duvanskih zavisnika. Svih ovih godina želja CDPR-a je bila, a i dalje je, da što više pušača, kako u Podgorici, tako i cijeloj Crnoj Gori ostavi duvan i pušenje, a time sačuva svoje, kao i zdravlje svojih najbližih", saopštili su iz CDPR.

Oni su poželjeli da u 2018. počne da se poštuje Zakon o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda sa svojim Izmjenama i dopunama iz 2011, 2012 i 2016.

"Tretman po kojem se radi na odvikavanju od pušenja u CDPR-u, je metod profesora iz SAD-a Vejn Mek Farlanda i traje sedam dana tj. pored pripremnog časa sadrži još pet časova odvikavanja od pušenja. To je metod koji kod nas i u našem regionu, ali i u cijelom svijetu daje najbolje rezultate kod problema ostavljanja duvanskih proizvoda. Pripremni čas će se održati po dogovoru sa polaznicima u kancelariji CDPR-a u KIC-u „Budo Tomović” u Podgorici, pa se zainteresovani za tretmane odvikavanja od pušenja mogu prijaviti u 18 sati svaki dan tokom radne nedjelje (ponedjeljak 18 do petak 22. decembar 2017.) na telefon CDPR-a: 069 530 666", saopštili su iz Društva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније