Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

15. 12. 2017. 15:44   >>  15:17

KOMPANIJA IDEA

Dječijim odjeljenjima donirali 30.000 e

Kompanija IDEA i njeni partneri doniraće 30.000 eura u opremi dječijim bolnicama i odjeljenjima u osam crnogorskih gradova.

Donacija „Darujemo zajedno sa prijateljima“ najavljena je u okviru IDEA novogodišnjeg karavana, koji je danas obišao mališane u bolnicama u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama, Kotoru, Baru i na Cetinju.

Zaposleni u IDEI, Deda Mraz i Kodi posjetili su djecu u bolnicama, u želji da donesu duh praznične čarolije i tako im uljepšaju vrijeme koje provode na liječenju. Svi mališani dobili su i novogodišnje poklone.

„IDEA novogodišnji karavan je tradicionalna volonterska akcija naših zaposlenih, u kojoj učestvuju preko 100 kolega iz svih krajeva Crne Gore. Na taj način svi zajedno stvaramo prazničnu čaroliju za mališane u bolnicama i uz novogodišnje paketiće poklanjamo im osmijehe i ljubav, koji su im u ovom trenutku najpotrebniji. Jako smo srećni što su nam se u toj namjeri pridružili i naši partneri, sa kojima smo zajedno obezbijedili vrijednu donaciju za bolničku opremu koja će unaprijediti liječenje djece,“ saopštila je direktorica marketinga u IDEI Jelena Doderović.

Novogodišnji karavan podržalo je Ministarstvo zdravlja, koje se zahvalilo IDEI što u kontinuitetu pomaže crnogorski zdravstveni sistem.

„Dječiji osmijeh jedna je od najvrjednijih stvari, a mi ih danas vidimo puno, što ovaj događaj čini još ljepšim i svečanijim. Potrebe svake zdravstvene ustanove su velike i mi želimo da ponudimo najbolje uslove našim pacijentima. Međutim, moramo se kretati u uslovima ograničenih finansijskih sredstava, pa nam tako društveno odgovorni pojedinci i kompanije, ljudi koji osjećaju potrebe našeg društva I sistema, puno pomažu u ostvarivanju ciljeva. IDEA novogodišnji karavan može da posluži kao dobar primjer i ostalim kompanijama,“ saopštila je Alma Hajdarpašić Drešević, Direktorica direktorata za zdravstvenu zaštitu.

IDEA, kao društveno odgovorna kompanija, kontinuirano pomaže osjetljive grupe stanovništva, a poseban fokus je na djeci. Osim što donacijama pomaže dio zdravstvenog sistema koji brine o njima, različite aktivnosti organizuje u oblasti sporta i ekologije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније