Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B. [ Anetan M ]

14. 12. 2017. 17:42   >>  17:19

CETINJE - BUDVA

Put prohodan za dva dana?

Saobraćaj na dijelu puta Cetinje - Budva mogao bi da bude pušten u roku dva dana očekuje glavni inspektor za državne puteve Ednan Abdić.

Abdić je za portal Antena M kazao da svaki dan obilazi put.

"Juče na Brajićima gdje je došlo do odrona nije obavljana sanacija kosine, jer nijesu postojali minimalni uslovi za bezbjednost radnika, bila je gusta magla i slaba vidljivost. Danas su vremenske prilike bolje i uveliko se spovodi ankerisanje spajder mreža. To se mora sprovesti, jesu postavljene ali nijesu ankerisane i to su osnovni razlozi zbog čega put nije pušten za saobraćaj. Očekujemo da će se u naredna dva dana stvoriti uslovi za kontrolisano odvijanje saobraćaja. Molim za strpljenje, naročito građane Cetinja", kazao je Abdić.

Putni pravac Cetinje – Budva zatvoren je već više od 10 dana zbog odrona koji se dogodio kod “malog tunela“ u blizini Lapčića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније