Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

13. 12. 2017. 10:35 >> 10:11

UCG RASPISAO KONKURS

Radna praksa za studenate s invaliditetom

U okviru Erasmus+ projekta pod nazivom "Prelaz studenata sa invaliditetom od visokog obrazovanja do zapošljavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori - Trans2Work", Univerzitet Crne Gore organizuje radnu praksu za studente sa invaliditetom u formi međunarodne mobilnosti u zemljama regiona, tačnije u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Cilj ove prakse se ogleda u tome da se studenti sa invaliditetom motivišu i uključe u radno okruženje, što će im poslužiti kao osnov za lakše zaposlenje nakon završetka studija.

Studenti Univerziteta Crne Gore su u mogućnosti da se prijave na konkurs do 18. decembra 2017. godine.

ImagePraksa se obavlja u trajanju od dva mjeseca u kontinuitetu u studijskoj 2017/18. godini i to kod odgovarajućih poslodavaca u: Kragujevcu i Novom Sadu (Srbija) i Sarajevu i Banjaluci (Bosna i Hercegovina).

"Radna praksa studenata u okviru programa mobilnosti "Special Mobility Strand" je organizovana u saradnji sa Univerzitetom u Kragujevcu, Univerzitetom u Novom Sadu, Univerzitetom u Istočnom Sarajevu i Univerzitetom u Banja Luci. Kandidatima koji budu učestvovali u radnoj praksi, biće obezbijeđena stipendija za troškove putovanja i boravka i obavljanja radne prakse kod odgovarajućeg poslodavca u jednoj od partnerskih zemalja. Važno je napomenuti da se na konkurs, pored studenata, mogu prijaviti i kandidati koji su završili studije 2013/14. godine i kasnije na Univerzitetu Crne Gore", saopšteno je UCG.

Detalji konkursa su na sajtu UCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније