Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 07. 2013. 15:32 >> 15:32
2

PRAZNIK

Tri neradna za Dan državnosti

Povodom predstojećeg državnog praznika - Dana državnosti Crne Gore, neradni dani su subota, nedjelja i ponedjeljak (13., 14. i 15. jul), saopštili su iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, Dan državnosti se praznuje 13. i 14. jula, a pošto drugi praznični dan ove godine pada u nedjelju, neradni dan kao dan praznika smatraće se i ponedjeljak – 15. jul, saopšteno je.

„Državni organi, organi lokalne samouprave, javne ustanove, javna preduzeća i drugi subjekti koji obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede vršenje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posledice po građane ili državu“, zaključuje se u saopštenju Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније