Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 07. 2013. 15:25 >> 15:26

BIJELO POLJE

Izabrani predsjednici crnogorskih Rotari klubova

Novi predsjednik Rotari kluba Bijelo Polje je Ranislav Popović, tako je odlučeno na svečanosti koja je održana u kući Rista Ratkovića u Bijelom Polju, gdje je organizovana primopredaja predsjedničkih dužnosti za sve Rotari klubove i početak nove rotarijanske godine.

Za novog predsjednika Rotari kluba Podgorica izabran je Dragan Vuković, Budve Rajko Mihović, na čelu ulcinjskih rotarijananaca u narednoj godini biće Jusuf Lika, a pljevaljskih Snežana Krsmanović. Novi predsjednik, Rotari kluba Bar je Nela Vitić.

Nova tema Rotarija za 2013. i 2014. je “Uključi rotari-promijeni život””, kazao je dosadašnji predsjednik Rotari kluba Bijelo Polje Dejan Zejak.

“Sigurni smo da će milioni rotarijanaca širom svijeta, dati sve od sebe da u narednih 365 dana, živi I radi  u duhu postavljenog mota”,istakao je Zejak.

Rotari danas okuplja preko million i dvjesta hiljada članova organizovanih u više od 27 000 klubova, u preko 150 zemalja, istakao je presjedavajući Koordinacionog tijela rotari klubova u Crnoj Gori, Nebojša Kavarić.

Cronogorske rotarijance pozdravio je i predjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore   

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније