Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 12. 2017. 20:14 >> 19:45
5

"REAGOVAO NA VRIJEME"

Ivanović: Sporan momenat provjere

Član Savjeta Agencije za elektronske medije Darko Ivanović potvrdio je da ima dokumenta koja dokazuju da nije prekršio zakon, te kaže da mu je sporan momenat u kojem su pokrenute provjere od strane Agencije za antikorupciju.

Podsjetimo, Administrativni odbor pokrenuo je postupak razrješenja Ivanovića, zbog kršenja Zakona o sprečavanju korupcije.

"Malo je čudno da se to događa sada, u vrijeme kada sam podnosilac jedne ozbiljne inicijative u Agenciji za elektronske medije apropo strožijeg kažnjavanja emitera koji krše i Pravilnik i Zakon o medijima", istakao je Ivanović za TVCG.

On je naglasio da je, kada je promijenjen Zakon o sprečavanju korupcije, zabilježeno njegovo odsustvo.

"Nijesam bio u zemlji šest mjeseci i tada nijesam mogao znati da je zakon promijenjen. Sigurno bih tadauvidio bih da centralni registar Privrednog suda nije registrovao to što sam podnio. Naravno, kada sam čuo da je to problem istog momenta sam reagovao i to je već davno promijenjeno i u tom privrednom društvu ja više nijesam ovlašćeno lice", kazao je Ivanović.

Odbor će saslušati Ivanovića 12. decembra.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније