Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

26. 11. 2017. 19:34   >>  19:06 2

USKORO ADAPTACIJA

Prokišnjava krov na aerodromu u PG

Stari problem podgoričkog aerodroma aktuelizovala je današnja jaka kiša. Naime, prokišnjava krov na terminalnoj zgradi aerodroma, dok radnici konstantno čiste pod. Iz te kompanije objašnjavaju da su sa izvođačem radova u arbitražnom postupku i da zbog neophodnih vještačenja nijesu smjeli da popravljaju krov.

Jaka kiša ispred a slab krov aerodromske zgrade propušta vodu i unutra. Radnici konstantno posušuju pod na kome stoji znak opreza zbog klizavosti.

Putnici su za TVCG kazali da su primijetili prokišnjavanje, ali nijesu iznenađeni jer je to stari problem. U Javnom preduzeću Aerodromi Crne Gore su istakli da čine sve da riješe problem krova koji prokišnjava na terminalnoj zgradi.

"U pitanju je problem zbog koga smo vodili arbitražni postupak sa izvođačem radova i zbog neophodnih vještacenja nijesmo smjeli da radimo bilo kakve intervencije na krovu terminalne zgrade", objasnila je PR Aerodroma Milica Babić.

Uskoro će, kako su poručili iz Aerodroma, biti raspisan tender za adapataciju krova kao i da će to biti jedna od najvećih investicija u narednom periodu. 

Marija Radulović, TVCG

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније