Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

23. 11. 2017. 20:46 >> 20:14

TIVAT I KOTOR

Komunalna inspekcija dežura na Lovanji

Komunalna policija Kotora dežuraće na deponiji Lovanja od sjutra do 4. decembra, a nakon tog datuma Komunalna policija Tivta – najvažniji je zaključak drugog sastanka radne grupe za sanaciju Lovanje koji je danas održan u kotorskom Komunalnom preduzeću.

Ovo je, za Radio Kotor, potvrdio potpredsjednik Opštine Kotor Mišo Samardžić, koji je takođe naglasio i da je budžetom Opštine Kotor već predviđen određeni iznos sredstava namjenjen za sanaciju ove deponije čija zloupotreba prijeti da poprimi mjere ekološke katastrofe.

Pored ovoga, radna grupa je zaključila da treba dobiti i ponude geodetskih kuća kako bi se ocijenilo kolika je površina zemljišta koju je potrebno sanirati kao i koliki je stepen njene zagađenosti, prenosi Radio Tivat.

Pored predstavnika Opštine Kotor, ovom sastanku prisustvovali su i predstavnici Opštine Tivat kao i NVO sektora. Među njima i predstavnici NVO „Bokeški Forum“ koji su prije izvjesnog vremena Sekretarijatima za zaštitu životne sredine Opština Kotor i Tivat, predali građansku inicijativu za hitno riješavanje ovog problema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније