Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

23. 11. 2017. 18:53 >> 18:21

HRABRA MAJKA

Bogdanović primio Anu Đoković

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović primio je danas Anu Đoković čija je hrabra odluka, da pored dijagnostifikovanog tumora grlića materice nastavi trudnoću i rodi bebu, zadivila sve ljude u zemlji i regionu.

"Mlada Cetinjanka i njena beba, koja je prijevremeno rođena, nakon dva ipo mjeseca borbe uspjeli su da prebrode sve zdravstvene probleme koje su imali. Gradonačelnik Bogdanović čestitao je Ani Đoković na izuzetno hrabroj i požrtvovanoj odluci i kazao da je jako srećan što je njeno i zdravstveno stanje njenog sina sada stabilno", saopšteno je iz Prijestonice.

Bogdanović je mladoj majci uručio zahvalnicu gradske uprave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније