Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

20. 11. 2017. 15:40   >>  15:08

VLADA CG

Fokus na najvažnija razvojna pitanja Tivta

Vlada Crne Gore će se fokusirati na najvažnija razvojna pitanja opštine Tivat, kazao je premijer Duško Marković.

Marković je danas, povodom Dana opštine Tivat, primio je rukovodstvo Opštine - predsjednicu Opštine Snežanu Matijević, predsjednika Skupštine opštine Ivana Novosela i potpredsjednika Opštine Sinišu Kusovca.

Premijer je, kako je saopšteno iz Vlade, naglasio da će se pod posebnom pažnjom Vlade naći pitanja izgradnje novog puta do kompleksa Luštica, prevazilaženja problema u vezi sa funkcionisanjem postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, kao i definisanje modela za rješavanje pitanja na realizacji projekta "Lukovića barake".

"Predsjednica Matijević i njeni saradnici informisali su predsjednika Vlade o prioritetima infrastrukturnog unapređenja stanja u opštini Tivat poput izgranje bulevara, dva kružna toka u užem gradskom jezgru, kao i Centra za djecu sa posebnim potrebama", navodi se u saopštenju.

Tokom razgovora iskazana je spremnost da se u partnerskom odnosu između Vlade i Opštine Tivat radi na rješavanju najvažnijih pitanja i unapređenja sveukupnog stanja.

"Predsjednik Duško Marković upoznao je čelnike Tivta sa ohrabrujućim rezultatima u implementaciji Vladinih politika, ukazujući na činjenicu da konkretni pokazetelji govore o vidljivom napretku. Značajno je poboljšan tretman Crne Gore kod međunarodnih finansijskih institucija, popravljen kreditni rejting, unaprijeđen poslovni ambijent i uslovi poslovanja. Stvaraju se uslovi za ubrzaniji razvoj Crne Gore i naredne godine biće godine razvoja, kazao je predsjednik Marković. U tom procesu značajna je i uloga opština", navelu su iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније