Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

06. 11. 2017. 16:17   >>  20:32 1

ODLUKA SENATA

Pešić opozvan iz Upravnog odbora UCG

Senat Univerziteta Crne Gore opozvao je profesora Vladimira Pešića iz Upravnog odbora.

Prema saznanjima agencije Mina, Pešić je opozvan sa 30 glasova za, dva glasa su bila protiv i jedan listić je bio nevažeći.

Senat je pokrenuo postupak za izbor novog člana Upravnog odbora UCG sa akademskim zvanjem iz oblasti prirodnih i tehničkih nauka.

Profesor Vladimir Pešić kazao je za TVCG da je u pitanju nastavak gušenja autonomije Univerziteta, ključne institucije za progres crnogorskog društva.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније