Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

03. 11. 2017. 18:05 >> 17:41
11

U KOLAŠINU

DF: Provaljena kuća Predraga Bulatovića

Nepoznata osoba ili više njih sinoć je u Kolašinu provalilo u porodičnu kuću poslanika i člana predsjedništva Demokratskog fronta Predraga Bulatovića, saopšteno je iz tog političkog saveza.

"Tom prilikom iz kuće ništa nije ukradeno, već se radilo o klasičnoj premetačini. Oni koji su počinili ovo krivično djelo očigledno su imali neke vrlo sračunate motive. Da se radilo o nekom lopovluku sigurno ne bi reagovali, ali ovdje je očigledno u pitanju nešto drugo. Potpuno osnovano sumnjamo da su oni koji vode progon i kampanju protiv DF smatrali da u kući Predraga Bulatovića mogu pronaći nešto čime bi mogli da kompromituju DF i iskoriste u njihovoj montaži i podvalama, ili traže nešto što bi moglo teško da optuži vrh režima. Naravno, DF je koalicija bez ijedne mrlje, tako da ekipe razbojnika, kojima komanduju Milo Đukanović i Duško Marković, ne mogu pronaći bilo šta u vezi DF što bi koristilo njihovim kriminalnim i delikventskim aktivnostima", saopštili su iz DF.

Kako dalje navode, "DF mora poslati poruku da će svaka sledeća slična akcija kriminalaca pod kontrolom DPS naići na konkretan odgovor DF".

"Pozivamo Mila Đukanovića da povuče svoje propalice i ne udara kukavički na porodične kuće ljudi iz DF, kako neko ne bi stradao. To je u Crnoj Gori uvijek bila najveća sramota, ali su kriminalci iz DPS odavno obraz izgubili i podredili ga ličnim interesima", zaključeno je u saopštenju DF-a koje je prenijela Antena M. 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније