Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

19. 10. 2017. 19:18 >> 18:47

JU "KAKARICKA GORA"

Besplatan tretman za zavisnike iz Tivta

Korisnicima sa teritorije Opštine Tivat biće omogućen besplatan prvi tretman u Javnoj ustanovi za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci “Kakaricka gora”.

Predsjednica Opštine Tivat Snežana Matijević i direktor Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica Aleksandar Radinović potpisali su danas u Podgorici Memorandum o saradnji kojim se definiše podrška ovog grada korisnicima ustanove.

"Na osnovu ovog Memoranduma i Odluke SO Tivat o sufinansiranju tretmana rehabilitacije korisnika/ca psihoativnih supstanci u Javnoj ustanovi „Kakaricka gora“, Opština Tivat pružiće materijalnu podršku za korisnike/ce psihoaktivnih supstanci sa teritorije opštine Tivat, koji se opredjele za tretman rehabilitacije i resocijalizacije u Javnoj ustanovi u iznosu od 230 eura mjesečno. Inače, ovo je iznos sa kojim bi porodica klijenta/kinje participirala u cijeni tretmana. Pravo na ovaj vid materijalne podrške korisnik može ostvariti samo jednom", saopšteno je iz Glavnog grada.

Dodaje se da su povodom potpisivanja Memoranduma JU “Kakaricka gora” obišli predsjednica opštine, sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović i samostalni savjetnik za prevenciju bolesti zavisnosti Aleksandar Daković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније