Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

18. 10. 2017. 20:49   >>  01:40 1

POBIJEDILA TUMOR

Anđela dobila svoju životnu bitku

Anđela Petrović iz Kotora, koja se u Njemačkoj liječila od agresivnog kancera kostiju, dobila je svoju životnu bitku. Njen otac Ilija zahvaljuje svima koji su bili uz njih u teškim trenucima.

Konzilijum Klinike u Štutgartu i profesor Stefan Bilak obavijestili su danas njenu porodicu da je Anđela dobro i da u njenom tijelu nema više tragova tumora.

Za 10-ak dana vratiće se u Kotor gdje će se posvetiti Anđelinom oporavku od hemioterapija, potrebnim imunoterapijama i pripremi za transplantaciju kosti na operisanoj nozi u januaru sljedeće godine, takođe na klinici u Štutgartu.

"Bitku smo dobili, ali rat još uvijek traje. Sljedeće nedjelje ćemo stići u Kotor, potrebno je da se organizam očisti nakon hemoterapija jer je u januaru planirana transplatacija kosti koja je već otklonjena", kazao je za TVCG Ilija Petrović.

Redovne kontrole, snimanja, pravilna ishrana i imunoterapije biće dio Anđelinog života i u narednim danima, ali te dane njena porodica očekuje sa velikim optimizmom.

Anđelin otac još jednom je zahvalio svima koji su im pomogli, jer, kako je istakao, da nije bilo brze akcije ne bi mogli priuštiti liječenje u bolnici u Štutgartu.

"Neizmjerno smo Vam zahvalni što ste bili uz nas u najtežim trenucima naših života. Koristimo ovu priliku i da se posebno zahvalimo našim ljudima iz Štutgarta i okoline, koji su učinili sve što je u njihovoj moći da se u Njemačkoj ne osjećamo kao stranci”, saopštila je ranije danas Anđelina porodica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније