Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio P.R.

16. 10. 2017. 17:27   >>  16:57 1

SJEDNICA SENATA

Imenovani novi članovi u odborima UCG

Na današnjoj sjednici Senata Univerziteta Crne Gore (UCG), u punom sastavu, usvojene su odluke o imenovanju članova Naučnog odbora, Odbora za doktorske studije i rukovodioca Centra za studije i kontrolu kvaliteta.

Kako je saopšteno iz Komunikacijskog i PR Centra Univerziteta, novoimenovani predsjednik Naučnog odbora je Irena Orović sa Elektrotehničkog fakulteta, a članovi ovog tijela su Igor Vušanović za oblast prirodno-tehničkih nauka, Aneta Spaić za oblast društvenih nauka, Filip Vukmirović za oblast medicinskih nauka i Nenad Šoškić za oblast umjetnosti.

„Rukovodilac Centra za doktorske studije je Predrag Miranović, a članovi Odbora za doktorske studije su David Kalaj, Nedeljko Latinović, Saša Popović, Nataša Kostić, Milena Jovićević, Duško Bjelica, Tatjana Novović, Biljana Šćepanović i Ljiljana Musić“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, za rukovodioca Centra za studije i kontrolu kvaliteta imenovana je Sanja Peković.

„Većinom glasova usvojena je i izmjena u organizaciji nastave Visoko medicinske škole na prijedlog vijeća Medicinskog fakulteta UCG-a, sa 30 glasova za, tri uzdržana i tri glasa protiv“, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju piše da je na današnjoj sjednici usvojena Odluka o pokretanju postupka za opoziv Vladimira Pešića u Upravnom odboru, po inicijativi Instituta za biologiju mora, i formirana Komisija za ispitivanje uslova za opoziv.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније