Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2017. 18:03 >> 17:32
2

BEOGRAD-BAR

Bez noćnih vozova do 15. novembra

Vozovi koji saobraćaju u noćnom terminu na relaciji Bar-Beograd neće saobraćati od 15. oktobra do 15. novembra zbog radova na pruzi Beograd-Vrbnica, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

"Preduzeće “Srbija Voz”a.d. Beograd obavijestilo je ŽPCG da se usled radova na pruzi Beograd - Vrbnica od 15. oktobra 2017. godine do 15. novembra 2017. godine mijenja organizacija saobraćaja međunarodnih putničkih vozova na pruzi Beograd-Bar na sljedeći način: Dnevni međunarodni “InterCity” voz na relaciji Bar-Beograd-Bar će saobraćati po redovnim polascima, i to u 07:10 časova iz Bara, odnosno u 08:10 časova iz Podgorice. Iz Beograda je polazak u 09:10 časova, sa presijedanjem i obezbijeđenim aternativnim prevozom autobusom između stanica Valjevo-Vreoci u oba pravca. Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obezbijedio je u dnevnoj ponudi prevoz putnika u klimatizovanim kolima i vagon restoranu na relaciji Bar-Valjevo-Bar. Zbog pomenutih radova na Infrastrukturi železnica Srbije, od 15/16. oktobra do 15/16. novembra 2017. godine neće saobraćati brzi međunarodni voz koji polazi u 16:50 časova iz Bara za Beograd, kao i voz koji polazi u 20:17 časova iz Beograda za Ba", saopšteno je iz ŽPCG.

Kako se anvodi, i pored maksimalno uloženih napora od strane ŽPCG u pregovorima sa preduzećem "Srbija voz“ po ovom pitanju, uz naglašavanje spremnosti da ŽPCG AD učestvuje u troškovima saobraćaja noćnog voza kao i do sada, konačan stav "Srbije voza“ bio je upravo prekid saobraćaja noćnih međunarodnih vozova.

Uspostavljanje redovnog željezničkog putničkog saobraćaja na pruzi Beograd-Bar-Beograd očekuje se od 15. novembra 2017. godine.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније