Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

10. 10. 2017. 17:09 >> 21:22
10

POTVRĐENO

Prekršajni postupak ASK protiv Vukčevića

Član Savjeta Javnog servisa, Nikola Vukčević potvrdio je da je dobio odluku Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) o pokretanju prekršajnog postupka.

Vukčević je na svom Facebook profilu potvrdio da je dobio odluku ASK-a o pokretanju prekršajnog postupka.

"Ukratko, moj rediteljski honorar, ostvaren od režiranja određenog dokumentarnog filma, koj je urađen u privatnoj produkcji i koji ni na koji način nema veze sa produkcijama RTVCG – tretira se kao podređivanje javnog interesa privatnom, odnosno sukob interesa. Dakle, ako sam kriv za to što sam se bavio svojim poslom u svoje slobodno vrijeme i od sredstava koje ni na koji način nemaju veze sa RTVCG – kriv sam. Takva je presuda Agencije za sprečavanje korupcije, a da li su u pravu u potpunosti – definisaćemo kroz postupke u nadležnim sudskim instancama. I tim povodom se, do okončanja ovog postupka, neću više oglašavati niti komentarisati", napisao je Vukčević.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније