Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

06. 10. 2017. 15:04 >> 14:34

DOM ZDRAVLJA KOTOR

U ponedjeljak vakcinacija protiv gripa

Vakcinacija protiv sezonskog gripa u Kotoru počeće u ponedjeljak 9. oktobra, u tamošnjem Domu zdravlja.

 

Za Kotor je, kako je saopšteno, opredijeljeno 300 vakcina, što je dovoljna količina za sve građane kojima se preporučuje da prime vakcinu protiv gripa.

"Svi građani koji imaju indikaciju, odnosno potrebu da prime vakcinu, treba da se jave u Dom zdravlja Kotor kod izabranog doktora kod kojeg su registrovani i zakažu vakcinaciju, jer vakcinu ne smiju da prime osobe koje u trenutku vakcinacije imaju povišenu temperaturu ili neko akutno oboljenje", saopštio je Dom zdravlja Kotor.

Vakcinacija protiv sezonskog gripa se, navode u saopštenju, posebno preporučuje osobama starijim od 65 godina, hroničnim bolesnicima, zatim osobama oslabljenog imuniteta i licima izloženim povećanom riziku od infekcije u okviru zanimanja, kao što je medicinsko osoblje, a mogu da je prime i djeca starija od šest mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније