Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

05. 10. 2017. 20:46 >> 21:03

U DELTI

U subotu "Info dan o trudnoći"

Udruženje Roditelji i agencija Kreativa Lab će u subotu, 7. oktobra u atrijumu podgoričkog šoping mola Delta Siti organizovati četvrti "Info dan o trudnoći", dojenju i pripremama za novog člana porodice, Stiže nam beba.

Trudnice, roditelji i svi zainteresovani posjetioci će i ovog puta imati priliku da prisustvuju predavanjima, prezentacijama i panel diskusijama na temu trudnoće, dojenja i priprema za rođenje bebe, osvoje brojne poklone i upoznaju se sa proizvodima koji su im potrebni na početku roditeljstva i dok se pripremaju za tu ulogu.

Tokom dana biće organizovani i prateći sadržaji pa će roditelji imati priliku da od profesionalne fotografkinje Aide Dizdarević čuju korisne savjete za fotografisanje djece, a ekipa iz Igračkoteke i Razvojnog centra će za mališane koji sa svojim roditeljima dođu u Deltu, organizovati kreativno-edukativne radionice.

Buduće mame moći će i da porazgovaraju sa savjetnicama za dojenje udruženja Roditelji koje će im biti na raspolaganju na svom info pultu.

Ranije je najavljeno da će Info dan biti organizovan u atrijumu centra The Kapital Plaza, ali su zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova, koji bi onemogućili održavanje programa na otvorenom,organizatori odlučili da događaj bude premješten u atrijum šoping mola Delta Siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније