Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Marko Terzić, TVCG

02. 10. 2017. 20:10 >> 20:15
1

STOJANOVIĆ PORUČIO

Kriminalci, nećete se sakriti od pravde

Dan unutrašnjih poslova obilježen je svečanom akademijom u Vladinom domu na Cetinju. Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Slavko Stojanović zadovoljni su postignutim rezultatima i poručili da se ovaj dan slavi u stabilnom bezbjednosnom ambijentu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije uspjeli su u prethodnom periodu da odgovore na brojne izazove koji proizilaze iz sve složenije uloge njihovog rada, kazao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

"Poboljsali smo i kadrovske i materijalne kapacitete, uz stalne izglede da poboljšavamo strukturu u svakom pogledu, a u sve u cilju kvalitetnijeg i bezbjednijeg sistema", kazao je Nuhodžić.

Nuhodžić ističe da su obaveze i ciljevi unutrašnjih poslova u svakodnevnom iskušenju. Osvrnuo se i na bezbjednosna dešavanja u nekim crnogorskim gradovima.

"Ni jedna država nije pošteđena od takvih problema, pa nije ni naša, ali vas uvjeravam da smo osposobljeni i odlučni u borbi protiv svih vidova kriminala te da će se naši rezultati vidjeti i biti efikasni", kazao je Nuhodžić.

A u borbi protiv kriminala neophodan je doprinos svih državnih organa.

"U godini iza nas bilo je kvalitetnih i složenih tuzilačko - policijskih akcija i bezbjednosnih događaja koji su izazivali pažnju javnosti. Policija prati dešavanja i sprema svoje kapacitete da da snažne odgovore na sve izazove, zato kriminalcima sa ovog mjesta poručujem - nećete se sakriti od pravde", poručio je direktor Uprave policije Slavko Stojanović.

Sa Cetinja je poručeno da nema države bez jakih bezbjednosnih službi, a Crna Gora, u kojoj se nesigurno osjećaju samo kriminalci, to je glavni zadatak unutrašnjih poslova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније