Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

02. 10. 2017. 09:48 >> 09:32

NUHODŽIĆ ČESTITAO

Dostojni čuvari javnog reda i mira

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić čestitao je službenicima MUP-a i Uprave policije, 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo čestitati vam 2. oktobar – Dan unutrašnjih poslova, uz zahvalnost za odgovorno i profesionalno obavljanje poslova i radnih zadataka iz nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije“, saopštio je Nuhodžić.

I pored niza teškoća sa kojima se suočavate u ostvarivanju postavljenih zadataka, pokazali ste, kako kaže Nuhodžić, spremnost da u svakom trenutku posvećeno i kvalitetno izvršavate dužnosti i obaveze, u interesu građana, društvene zajednice i opšteg dobra.

Pred njima su novi izazovi, odgovornosti i zadaci, koje će, kako kaže Nuhodžić, zajedničkim snagama, savladati.

"Poštovanje zakona i nesebična predanost u obavljanju policijskog posla, neka vam budu podsticaj za budući dobar rad i uspješno djelovanje Ministarstva, jer na vama je da, ponosno noseći uniformu crnogorske policije, i dalje budete dostojni čuvari javnog reda i mira, bezbjednosti svih građana i države Crne Gore. Uz želje za uspjeh u profesionalnom radu, želim vam puno sreće i zdravlja na ličnom i porodičnom planu", zaključio je Nuhodžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније