Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

23. 09. 2017. 13:01 >> 12:36
2

NOVO RUHO

HN: Stanari i opština uređuju fasade

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog nastavlja sa akcijom uređenja fasada na teritoriji Opštine.

Do kraja tekuće godine predviđeno je uređenje fasada četiri stambene zgrade u ulicama: Jovana Vavića Butorova br. 29-33 u Igalu, Nikole Ljubibratića br. 42 - Topla II, Mića Vavića br. 7- Topla I i Mića Vavića br. 14 – Topla I.

Fasade navedenih stambenih zgrada će biti uređene zahvaljujući saradnji opštinske Agencije i skupština stanara. Za uređenje fasada Opština Herceg Novi je izdvojila 12.000 eura, a ostatak plaćaju oni čiji se objekat obnavlja.

Takođe, Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog ima u planu uređenje uličnog fronta u Njegoševoj ulici od dvorane „Park“ do Gradske kafane, a u prvoj fazi su obuhvaćene fasade tri poslovno-stambena objekta i to: Njegoševa 66 (kuća Đura Jankovića), Njegoševa 64 (iznad butika ”Paradiso”) i Njegoševa 62 (butici ”Pinokio”, ”Pingvin”).

Imajući u vidu da se navedeni objekti nalaze u zapadnom dijelu podgrađa, kontaktirano je sa zavodom za zaštitu spomenika kulture radi dobijanja stručne pomoći i smjernica oko neophodnih poslova u sklopu uređenja pomenutih fasada, objašnjavaju iz Agencije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније