Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio P.R.

20. 09. 2017. 18:50 >> 18:25

ŠEHOVIĆ NA ŽABLJAKU

Poboljšanjem uslova do boljih rezultata

U obrazovno-vaspitne ustanove na Žabljaku uložena su značajna sredstva, a kontinuiranim poboljšanjem uslova rada stvara se pretpostavka za još bolje rezultate nastavnog kadra i učenika, saopšteno je tokom posjete ministra prosvjete, Damira Šehovića, toj Opštini.

On se sa saradnicima sastao danas sa predsjednikom Opštine Žabljak Veselinom Vukićevićem, sa kojim je razgovarao o izazovima koji prate obrazovne institucije u toj Opštini.

"Sagovornici su se saglasili da su u obrazovno-vaspitne ustanove u Opštini Žabljak prethodnih godina uložena značajna sredstva, ali da se kontinuiranim poboljšanjem uslova rada stvara pretpostavka za još bolje rezultate nastavnog kadra i učenika", saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Šehović je, kako se navodi, najavio spremnost da posjeti Opštinu Žabljak, kako bi sa predstavnicima lokalne samouprave obišao sve obrazovno ustanove i razgovarao o problemima sa kojima se suočavaju učenici i nastavnici sa teritorije te Opštine.

Šehović i Vukićević su naveli da je saradnja Ministarstva i Opštine Žabljak uspješna i da je treba nastaviti.

Šehović je, kako je saopšteno, zahvalio na razumijevanju Opštine za pitanja od važnosti za obrazovni sistem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније