Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 07. 2013. 09:27 >> 13:31
2

PEJOVIĆ ZAVODI RED

Službena auta samo u toku radnog vremena

Nedugo nakon što je preuzela funkciju predsjednika Borda direktora nacionalne avio-kompanije "Montenegroerlajns", Daliborka Pejović već je počela s mjerama štednje. Jedna od njih je, prema pisanju Dnevnih novina, racionalizacija troškova kad je u pitanju vozni park

 

 

Pejović je, naime, naredila da sva službena vozila koje posjeduje nacionalni avio-prevoznik budu parkirana ispred Upravne zgrade u centru Podgorice.

"Odlučili smo da se službena vozila koriste samo u toku radnog vremena, osim vozila za potrebe letačke i zemaljske operative”, kazala je Pejović.

Inače, novi Odbor direktora Montenegroerlajnsa donio je na jučerašnjoj sjednici više zaključaka koji se odnose na racionalizaciju troškova u kumpaniji.

Pejović je, naime, na toj sjednici obavijestila članove Odbora da karte, na koje po statutu ima pravo predsjednik kompanije, ustupa Fondu zdravsta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније