Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

19. 09. 2017. 16:56   >>  16:26

U PODGORICI

Pomoć i njega u kući za 90 osoba

Uslugu "pomoć i njega u kući" trenutno koristi oko 90 osoba u Podgorici. Za tu svrhu, angažovano je deset geronto domaćica, saopšteno je iz Glavnog grada.

Podsjećamo da je Glavni grad za ove svrhe obezbijedio sredstva od 100.000 eura u 2017. godini.

"Pomoć i njega u kući se obezbjeđuje licima koja usljed starosti, hronične bolesti ili invaliditeta imaju ograničene fizičke i psihičke sposobnosti da zadovolje svakodnevne osnovne lične i životne potrebe", saopšteno je Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније