Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 07. 2013. 08:30 >> 08:41
1

TRINAESTOJULSKA

Nikolaidis juče napustio žiri

Književnik i savjetnik predsjednika Skupštine Crne Gore Andrej Nikolaidis saopštio je juče da je napustio žiri za dodjelu Trinaestojulske nagrade.

„Jutros sam pismeno obavijestio Administrativni odbor Skupštine da napuštam žiri za dodjelu nagrade. Nijesam učestvovao u sastavljanju današnjeg saopštenja niti sam to saopštenje potpisao“, rekao je Nikolaidis.

Žiri za dodjelu Trinaestojulske nagrade oglasio se juče prvi put nakon objavljivanja kontroverznih dobitnika ovogodišnje nagrade, saopštivši da “zabrinjava visok stepen uvredljivih kvalifikacija na račun dobitnika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније