Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

18. 09. 2017. 22:13   >>  21:45

TIVAT

Opozicija traži raspravu o aerodromu

Opozicioni odbornici u Skupštini opštine Tivat zvanično su zatražili da se u dnevni red sjednice SO, zakazane za srijedu, uvrsti rasprava o "statusnim i drugim promjenama u Aerodromu Tivat".

U pripremi sjednice SO, održan je Kolegijum Skupštine na kome se razgovaralo o izmjenama dopunama dnevnog reda sjednice, saopšteno je iz kabineta predsjednika tivatske Skupštine Ivana Novosela.

Predsjednica opštine Snežana Matijević dostavila je četiri tačke kao dopunu dnevnog reda – Predlog odluke o pokretanju postupka za izbor partnera za izgradnju stambenih objekata i stambeno poslovnih objekata, Predlog o razrješenju Tonka Lukšića sa funkcije izvršnog direktora DOO Komunalno Tivat i Predlog odluke o imenovanju Vlada Đukića za vd direktora Komunalnog.

Opozicioni odbornici Andrija Petković iz Bokeškog foruma, Mirko Kovačević iz Tivatske akcije, Budimir Cupara iz Grupe birača „Arsenal za Tivat“, Dejan Risančić iz Demokratske srpske stranke, Nebojša Vukasović iz SNP-a i Bernarda Moškov iz SDP-a dostavili su zvaničan predlog da se kao prva tačka dnevnog reda razmatra "Predlog Odluke o stavu SO Tivat o statusnim i drugim promjenama u Aerodromu Tivat“.

Opštinski odbor Socijaldemokrata Tivta predlaže dopunu dnevnog reda o razrješenju Igora Petkovića iz Odbora direktora DOO Autobuska stanica i imenovanju Milete Šarovića za novog člana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније