Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

15. 09. 2017. 09:10 >> 08:52

CKM ORGANIZATOR

Sport fest sjutra u Nikšiću

Osmi Sport fest biće održan 16. septembra u Nikšiću saopštili su organizatori Crnogorska kulturna mreža.

“Sport fest” je sportsko-zabavna manifestacija koja ima edukativni karakter i koja okuplja od 4.000 do 7 .000 nikšićana, ljubitelja sporta i sportskih vještina.

“I ovogodišni festival smo odlučili da organizujemo prvenstveno za učenike osnovnih škola i polaznike predškolskih ustanova, kako bi smo ih upoznali sa sportskim disciplinama, i kod njih probudili zainteresovanost da se bave nekim od sportova”, poručuju iz CKM-a.

Slogan festivala je “Bavi se sportom- igraj za Crnu Goru” kojim će pokušati da utiču na mlade da dio slobodnog vremena koje provode na društenim mrežama provedu baveći se nekim sportom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније