Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

08. 09. 2017. 21:13 >> 20:44

SAVJET GRADONAČELNIKA

Nacrt programa šansa za dalji razvoj Cetinja

Savjet gradonačelnika Prijestonice Cetinje na današnjoj sjednici razmatrao je Nacrt programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018. godinu.

Iz Prtijestonice je saopšteno da je gradonačelnik Aleksandar Bogdanović upoznao članove Savjeta sa brojnim projektima koji se realizuju u Prijestonici, kao i onim koji su planirani u narednoj godini.

"Članovi Savjeta tokom rasprave dali su veoma kvalitetne prijedloge koji će ući u godišnji program razvoja grada", navodi se u saopštenju.

Na sjednici se diskutovalo i o novom Zakonu o Prijestonici, a članovi Savjeta su ocijenili da Zakon pruža veliku šansu Cetinju za dalji razvoj i realizaciju brojnih projekata.

"Savjet gradonačelnika Prijestonice Cetinje čine istaknuti i ugledni naučni radnici, univerzitetski profesori, umjetnici, privrednici i druga lica koja su svojim stvaralaštvom dali značajan doprinos razvoju Prijestonice Cetinje. Pored razmatranja pitanja od interesa za razvoj Prijestonice, Savjet daje prijedloge, sugestije, mišljenja i inicijative gradonačelniku, kao i smjernice u vršenju poslova iz njegove nadležnosti", naveli su iz Prijestonice.

Članovi Savjeta gradonačelnika Prijestonice Cetinje su prof. dr Radovan Radonjić, Dimitrije Popović, Aleksandar Saša Čilikov, Marko Špadijer, dr Momčilo Otašević, prof. dr Mladen Ulićević, Anđe Kapičić, Svetislav Pule Vujović, Jelena Đurović i Branko Martinović.

Iz Prijestonica su takođe saopštili da je danas objavljen poziv za javnu raspravu o Nacrtu Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018, koja će trajati narednih deset dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније