Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

08. 09. 2017. 18:37   >>  18:08 5

INCIDENT U KC

Porodica: Ljekar vrijeđao bez povoda

Dan nakon incidenta u Kliničkom centru, u kojem je napadnut, verbalno i fizički, internista Centra za kardiologiju doktor Vladimir Peruničić, oglasila se i porodica pacijentkinje zbog koje se sukob i dogodio.

Brat pacijentkinje, Ivan Maraš, se u razgovoru za Antenu M izvinio u ime porodice zbog nemilog događaja, i naveo da želi da se čuje i druga strana priče.

Podsjetimo, zbog verbalnog i fizičkog napada na doktora privedeni su Slavko Đuretić i Goran Kažić.

Maraš tvrdi da je Kažić pitao doktora Peruničiča za dokumenta, odnosno papirologiju, da bi se konsultovali sa doktorima u Beogradu.

"Prije nekliko dana, porodici pacijentkinje, koja se nalazi u dubokoj komi, drugi doktor je rekao da ne znaju šta joj se desilo i da se to jedino može otkriti prilikom obdukcije a možda ni tad. Kažić je ušao kod doktora Peruničića u kancelariju koji je rekao da se obrati direktoru Bulatoviću za dokumentaciju. On ga je upitao gdje je doktor Bulatović na šta je on odgovorio: 'Pa nije mi u džep!'. Kažić je upitao doktora: 'Čime smo zaslužili ovakvo ponašanje, čime smo vas uvrijedili'", naveo je Maraš za Antenu M.

On tvrdi da je doktor Peruničić nakon toga rekao: "Izlazite mi iz kancelarije."

"Kažić je ponovio: 'Doktore pa molim vas kažite čime smo zaslužili takvo ponašanje, čime smo vas uvrijedili'. Doktor Peruničić je zavikao: 'Izađite mi iz kancelarije' i Kažić je izašao. Nakon toga Peruničić je zalupio vrata od svoje kancelarije. Nakon toga je izašao i počeo da viče: 'Obezbjeđenje, zovite mi obezbjeđenje', i otišao je ka ulazu Kliničkog centra da ga potraži. U momentu kada je naišlo obezbjeđenje Peruničić je rekao da ga je porodica maltretirala. Nakon toga je prišlo nekoliko momaka iz obezbjeđenja i doktor je počeo da diže ruku i da viče", navodi Maraš.

U tom momentu, kako dodaje, dolazi do verbalnog sukoba između Peruničića i Kažića.

"Onda je doktor Peruničić rekao: 'Izbacite ovu stoku napolje', i tu dolazi do incidenta između supruga pacijentkinje i Peruničića", tvrdi Maraš.

Kako je dodao, porodica nije reagovala na mnoge laži koje su saopštene, sve do ovog događaja.

"I ovom prilikom se izvinjavamo što je došlo do neprijatnog i ovog nemilog događaja. O svemu ovom i o tačnosti ove izjave može se vidjeti u policijskom izvještaju i u izjavama svjedoka. A naknadno ćemo poslati i informacije koliko puta je Peruničić kažnjavan i suspendovan zbog istih ili sličnih situacija", zaključio je Maraš.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније