Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me; Objavio: I. P. ]

04. 09. 2017. 09:21 >> 08:58
3

PIĆURIĆ PORUČIO

Bez straha na ekskurziju u Barselonu

Direktor Elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić", Veselin Pićurić, rekao je da će učenici te škole otputovati u Barselonu na matursku ekskurziju 9. septembra, ocjenjujući da nema mjesta strahu nakon terorističkih napada koji su se desili u avgustu.

 

On je, gostujući u Jutarnjem programu TVCG, rekao da uprava škole nikad ne bi dozvolila da se djeci desi nešto loše.

"Ono što se desilo u Barseloni je nešto što se dešava i u ostalim gradovima EU. Mi smo kontaktirali naše službe, dobili smo relevantne izvještaje da je u Barseloni najveći nivo bezbjednosti. Ako damo tim ljudima (teroristima) da ustraše svijet, da niko nigdje ne smije putovati, onda valjda radimo za njih. Treba samo isplanirati kvalitetno ekskurzije, da ne bude propusta u organizaciji", rekao je Pićurić, navodeći da je škola 24 sata sa djecom, te da će ovog puta i on putovati sa njima.

Navodeći da će maturanti putovati u Španiju, Pićurić je ponovio da su djeca već u decembru odlučili gdje će ići na matursku ekskurziju.

"Na osnovu njihove želje, raspisali smo tender, i pobijedila je agencija Globus turs, a cijena za 11 dana je 380 eura. ETŠ nije dozvolila da agencija pravi maršrutu, nego smo mi svaki sat naše ekskurzije tačno opredijelili. U svaki grad dolazimo preko dana", rekao je Pićurić.

On tvrdi i da bi, da se napad dogodio prije dva dana, tražili odgađanje ekskurzije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније