Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

27. 08. 2017. 12:13 >> 11:43

DOPRINOS MEĐUNARODNOJ SARADNJI

Dušku Bjelici priznanje u Splitu

Predsjedniku Crnogorske sportske akademije, Dušku Bjelici uručena je u Splitu nagrada za prepoznatljiv izvanredan doprinos u međunarodnoj saradnji i nauci.

On je redovni profesor nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crna Gora (UCG).

Bjelica je dobio priznanje na šestoj međunarodnoj naučnoj konferenciji Savremena kineziologija, koju je organizovao Kenzioloski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Konferencija, koja je održana pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, a učestvovali su naučnici iz 18 država sa četiri kontinenta.

Profesori sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG Duško Bjelica, Jovan Gardašević, Ivan Vasiljević i Stevo Popović izlagali su rad na temu Analiza indeksa tjelesne mase fudbalera koji igraju u Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore, dok je dekan fakulteta Stevo Popović imao i izlaganje o zajedničkom projektu u okviru CEEPUS programa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније