Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B

16. 08. 2017. 18:41   >>  22:10 2

POMAŽU I MJEŠTANI

Požar u Krašićima presječen

Dio požara koji se širio prema prvim kućama u Krašićima večeras je presječen i vatrogasci se trude da zađu što dublje u neprohodnu šikaru.

Požar u Krašićima je negdje oko 14 sati bio stavljen pod kontrolu, da bi se nakon 16.30 pod jakim udarima maestrala vatra ponovo razbuktala i to na samo pedesetak metara od najbližih kuća, prenio je portal Boka news.

Hitnom intervencijom svih raspoloživih snaga vatra je obuzdana.

Drugi krak požara prema vojnom objektu “Petrovići” je ugašen nakon što se vatra spustila na samo desetak metara od mora.

Komandir Službe zaštite i spašavnaja Tivat Zoran Barbić kazao je da je svaka prognoza za to što će se dešavati tokom noći nezahvalna, jer sve zavisi od vjetra.

Na terenu svu sva raspoloživa vozila i ljudstvo Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat i Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Krtoli”.

Vatrogasci, kojima pomažu mještani i privatnici sa autocisternama, ulažu maksimalne napore da spriječe da vatra pređe lokalni put od Krašića prema Rosama i na taj način ugrozi zapadni dio Krašića.

Kako prenosi radio Tivat, vatra se u jednom trenutku približila i jednoj kući, ali su vatrogasci uspjeli da ugase plamen.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније