Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

15. 08. 2017. 15:03   >>  14:33

SJUTRA U DELTI

Donirajte školsku opremu

Građani koji žele da učešćem u humanitarnoj akciji "Podijelimo, jer zajedno možemo više" doniraju školski pribor, udžbenke, školske torbe i opremu, to mogu uraditi sjutra u podgoričkom Delta sitiju od 10 do 21 sat, saopšteno je iz udruženja Roditelji.

"Štand za prikupljanje donacija će se nalaziti u centralnom atrijumu Delte, a za njim će dežurati članovi Udruženja i članovi Volonterskog kluba podgoričke Gimnazije. Članovi udruženja Roditelji i volonteri u toku cijelog dana selektovaće i pakovati donacije kako bi do kraja dana sve porodice, u odnosu na prioritete, dobile svoje pakete", istakli su "Roditelji".

Kako su kazali, građani koji žele da daju svoj doprinos, a nijesu u mogućnosti da na dan akcije dođu u Deltu, mogu svoje donacije donijeti ranije, u prostorije udruženja Roditelji, koje se nalaze u ulici “Bracana Bracanovića” 74/a, svakog radnog dana u terminu od 9 do 20 sati.

Kontakt telefon je 020/221-000.

Građani koji žele da doprinesu akciji volonterskim angažmanom takođe se mogu prijaviti pozivom na navedeni broj telefona.

"Udruženje Roditelji sedmi put organizuje ovu humanitarnu akciju, a tokom prethodnih šest akcija građani, kompanije i organizacije donirali su izuzetno veliku količinu korištene i očuvane garderobe, obuće i opreme i pribora za školu, ali i novih kompleta udžbenika i na taj način značajno pomogli porodicama kojima je ovakva vrsta pomoći najpotrebnija. Ovogodišnju akciju već su podržali Institut Konfučije, Radio difuzni centar, Monteput d.o.o, Montenomaks i Tago", saopštili su iz Udruženja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније