Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

15. 08. 2017. 10:20 >> 15:57
4

VELIKI POŽARI

Na Lovćenu i dalje kritično, stigla i vojska

Komandir cetinjskih vatrogasaca Peđa Moštrokol saopštio je za TVCG da je situacija na Lovćenu i dalje kritična, te da najjači požari plamte prema Ivanovim koritima i Ćeklićima. U pomoć im je stigla i Vojska, kolege iz Podgorice i Budve, a ako ne bude jačeg vjetra gasiće i avioni MUP-a.

Kako je saopšteno iz Minitarstva odbrane pripadnici Pješadijskog bataljona i medicinska ekipa Logističkog bataljona Vojske Crne Gore već drugi dan pruža pomoć civilnim institucijama u gašenju i kontroli širenja šumskog požara na području Ivanovih korita u NP Lovćen.

“U gašenju je učestvovalo ukupno 65 pripadnika Pješadijskog bataljona, juče 33, a danas 32”, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

U Podgorici su trenutno aktivna tri požara, potvrdio je za TVCG komandir Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Andrija Čađenović, a jutros je situacija na području Radovča i Tramanja povojlnija u odnosu na juče. 

Čađenović je naveo da je ponovo rasplamsan požar u mjestu Radeće u Kučima, koji je bio lokalizovan jutros oko tri sata.

Opšti je utisak da je trenutna situacija što se požara u Podgorici tiče na zadovoljavajućem nivou.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније