Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

12. 08. 2017. 09:08   >>  08:42 2

PRIJESTONICA APELUJE

Građani da ne pale vatru na otvorenom

Prijestonica Cetinje apelovala je na građane da ne pale vatru na otvorenom prostoru i da vode računa o vremenskim i drugim okolnostima koje utiču na nastanak i širenje požara.

Oni su zamolili građane da ukoliko primijete da neko to radi obavijeste Službu zaštite na broj 123 ili Upravu policije kako bi se spriječio nastanak novih požara.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, najveći požari u petak bili su na lokacijama iznad Bajica i prema Lovćenu, kao i novi koji su izbili na Bukovici i teritoriji Nacionalnog parka Lovćen.

Požari su danima aktivni od Čekanja prema Ćeklićima, kod Trešnjeva, kao i u Građanima.

Pripadnicima Službe zaštite, koji u ekstremnim uslovima, više od mjesec ulažu nadljudske napore da zaštite teritoriju Cetinja od požara, koje je izazvao ljudski faktor, kojima su se pridružile kolege iz Budve i Kotora.

Cetinjski vatrogasci se bore sa velikim brojem požara, čije gašenje su otežavali visoke temperature, jak vjetar i nepristupačan teren.

"Zato apelujemo i na sve građane koji su u mogućnosti, da pomognu pripadnicima Službe zaštite kako bi se požari ugasili", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније