Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

04. 08. 2017. 18:36 >> 18:06

SUSRET S JOKIĆEM

Kapetan Mitrić ide u misiju u Maliju

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general-pukovnik Ljubiša Jokić primio je danas kapetana Vladimira Mitrića, koji će biti upućen u EUTM misiju u Maliju.

Kapetan Mitrić će na dužnosti vo­đe lo­gi­stič­kog ti­ma in­struk­to­ra za obu­ku je­di­ni­ca Oru­ža­nih sna­ga Re­pu­bli­ke Ma­li, zamijeniti kapetana Vladimira Roćenovića, koji se na toj dužnosti nalazi od februara ove godine.

"General Jokić po­že­lio je kapetanu Mitriću uspje­h prilikom re­a­li­za­ci­je za­da­ta­ka u mi­si­ji, obavezujući ga da na do­sto­jan na­čin pred­sta­vlja­ Cr­nu Go­ru i Voj­sku. Kapetan Mitrić je zahvalio generalu Jokiću na ukazanom povjerenju, ističući činjenicu da rad u multinacionalnom okruženju za pripadnike Vojske Crne Gore predstavlja izuzetnu mogućnost za unapređenje sopstvenih kapaciteta", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

EUTM je mul­ti­na­ci­o­nal­na mi­si­ja Evrop­ske uni­je, u ko­joj uče­stvu­ju 22 evrop­ske ze­mlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније