Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 06. 2013. 16:10   >>  16:36

LUKŠIĆEV RESOR

Pripremili Informator "Na granici sa EU"

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija pripremilo je Informator "Na granici sa EU", u susret ulasku Hrvatske u Evropsku uniju 1. jula ove godine.

 Pristupanjem Hrvatske uniji Crna Gora će dijeliti granicu s Evropskom unijom. Iz MVPEI je saopšteno da je članstvo u EU događaj od najvećeg značaja za susjednu Hrvatsku, koji će u znatnoj mjeri uticati i na Crnu Goru.

"Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore je u saradnji sa velikim brojem institucija pripremilo informator „Na granici sa EU“ u kojem se mogu naći detaljnije informacije u vezi sa uticajem ulaska Hrvatske u EU na crnogorske građane, te situacijama koje se odnose na putovanje, obrazovanje, rad, trgovinu, ekonomiju, prelazak granice", saopštili su iz resora koji predvodi  Igor Lukšić.

U partnerstvu MVPEI, MUP-a i Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore od subote 29. juna do ponedeljka 1. jula u dnevnim novinama biće distribuirana kraća verzija informatora-brošura sa pitanjima od najvećeg interesa za građane Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније