Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me; Objavio: I. P. ]

28. 07. 2017. 10:55 >> 10:27
10

VUJANOVIĆ O VOJNICIMA

Očekujem odgovor Boškovića

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović kazao je da očekuje odgovor ministra odbrane Predraga Boškovića u vezi s dopisom koji je dobio od Sindikata odbrane i Vojske Crne Gore (SOVCG), povodom prestanka službe za 30 vojnika po ugovoru u Vojsci.

Podsjećamo, SOVCG obratila se predsjedniku Vujanoviću i vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, zbog prestanka službe za 30 vojnika po ugovoru u Vojsci Crne Gore.

"Ja sam dostavio njihov dopis ministru odbrane i očekunjem njegov odgovor. Očekujem da će odgovor biti detaljan i krajnje jasan. Ja ću im ga dostaviti u smislu onog što bude stav Ministarstva odbrane. Oni (SOVCG) će imati informacije i mogućnost za dalje djelovanje prema njoj", rekao je Vujanović za Radio Crne Gore.

Na pitanje da li je on "na liniji" onog što je stav Ministarstva odbrane u slučaju otpuštenih vojnika, Vujanović je rekao da je "na liniji onog što je činjenično stanje".

"Ja ne mogu da arbitriram na osnovu navoda iz podneska, nego moram Ministarstvu odbrane dostaviti taj dopis i tražiti izjašnjenje", pojasnio je Vujanović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније